Loading...
Dreadlock Amsterdam 2017-11-03T11:39:45+00:00

Dreadlocks in Amsterdam laten zetten

Wil jij dreadlocks in Amsterdam laten zetten en ben je op zoek naar een geschikte salon? Dan ben je bij Dreadlock Care op de juiste plek. Wij zijn een kapsalon die zich volledig heeft toegelegd op het zetten en verzorgen van dreadlocks.

Bij Dreadlock Care dragen wij er de grootste zorg voor dat de dreadlocks goed worden gezet. Wij gebruiken diverse naalden om handmatig de losse haren tot dreads te voegen. Vervolgens wordt dit met een klein elastiekje vastgezet. Wij dragen er hierbij zorg voor dat deze stevig vastzitten en dat je eigen haar niet wordt beschadigd. Het zetten van dreadlocks in Amsterdam duurt doorgaans zo’n drie uur. Je hebt bij ons altijd een ruime keuze in soorten dreads, zoals lichtgewicht of gekrulde dreads, en ook de kleur bepaal je helemaal zelf.

Dreadlock Amsterdam

Bezoek regelmatig een professionele kapper

Dreadlock Care heeft een grote passie voor dreadlocks en alles wat hierbij komt kijken. Dit betekent dat wij ook veel aandacht geven aan de verzorging en het onderhoud van je dreads. Wanneer jij deze goed verzorgt en regelmatig je dreadlocks laat bijwerken, zul je langdurig plezier hebben van jouw dreads. Bij Dreadlock Care wordt er uitgebreid de tijd genomen om jouw dreads te repareren. Ook kunnen wij waar nodig samengegroeide dreads opsplitsen, puntjes instoppen en twee of meerdere locks samenvoegen. Ook haarverlenging is voor ons geen probleem. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Wil je een afspraak maken of heb je behoefte aan advies? Neem gerust vrijblijvend contact op met Dreadlock Care in Amsterdam. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-55987773. Je kunt ook je gegevens achterlaten via het contactformulier, wij zullen dan je dan zo snel mogelijk benaderen.

Dreadlock Amsterdam

Wil je een afspraak maken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest