Loading...
Dreadlocks instoppen 2017-11-03T11:40:45+00:00

Dreadlocks instoppen

Wanneer je al een tijdje dreadlocks draagt, weet je ongetwijfeld dat je je dreadlocks soms moet instoppen. Laat dit liever over aan een specialist. De door ons gebruikte methoden en technieken zijn geschikt voor het verzorgen van alle dreads. Ook wanneer je je dreads niet bij ons hebt laten zetten, kun je dus wel bij ons terecht voor het bijwerken.

Jouw dreadlocks laten bijwerken door een professional

Bij het instoppen van dreadlocks gebruiken wij een haaknaald. De uitgegroeide haren worden uit de dread gehaald en terug gevlochten. Het resultaat is een mooie, strakke bos met dreadlocks zonder loshangende haren. Naast het instoppen van dreadlocks kunnen wij tijdens de behandeling ook uitgroei bijwerken en eventuele lussen of bobbels wegwerken. Indien je last hebt van minder stevige dreads kunnen wij twee dreads aan elkaar haken zodat je weer een dikke, stevige lock hebt. Wij raden aan om je dreads zo’n één keer in de drie maanden te laten bijwerken. Regelmatig onderhoud en goede verzorging zijn immers de basis voor de mooiste dreadlocks!

Dreadlocks instoppen

Niet alleen kan Dreadlock Care jouw dreadlocks instoppen, wij verkopen ook hoogwaardige verzorgingsproducten. Zo is het gebruik van de juiste shampoo bijvoorbeeld erg belangrijk. Onze shampoo verzorgt de hoofdhuid, reinigt je dreadlocks en voorkomt pluizen. Daarnaast verkopen wij diverse sprays en crèmes voor extra verzorging. Vraag eens naar ons aanbod en laat je informeren door onze specialisten!

Vrijblijvend advies

Heb jij een vraag? Of wil je graag een afspraak maken bij de kapper in Amsterdam voor het bijwerken en instoppen van je dreadlocks? Bel ons dan op 06-55987773. Wij zijn gevestigd aan de Bijlmerdreef in Amsterdam, waar je ook altijd even binnen kunt lopen voor vrijblijvend advies.

Dreadlocks instoppen

Wil je een afspraak maken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest